Ciuhodaru, candidat oficial la Primaria Iasi

0

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ieri că susţine candidatura deputatului conservator Tudor Ciuhodaru (fost PSD, fost UNPR) la funcţia de primar al municipiului Iaşi.

Liderul conservatorilor a menţionat că decizia a fost luată după o serie de consultării cu liberalii, astfel încât deputatul Tudor Ciuhodaru ar putea candida din partea Alianţei de Centru-Dreapta (ACD) pentru fotoliul de primar al Iaşului.

Ciuhodaru stă foarte bine în sondaje

Preşedintele PC, Daniel Constantin, susţine că decizia de a-l susţine pe deputatul Ciuhodaru a fost luată după consultarea unor sondaje de opinie, care îl plasează pe medicul-deputat în topul preferinţelor electoratului ieşean. „Sper ca acest anunţ să fie continuat practic şi de ceea ce vor însemna sondajele de opinie. Principiul pe care se merge în Alianţa cu PNL, şi cred că va fi acelaşi şi cu alianţa cu PSD, spune foarte clar că cel care este situat cel mai bine în sondaje va fi susţinut în cadrul Alianţei de ambele partide”, a declarat liderul PC.

Daniel Constantin recunoaşte că în cazul în care se va încheia un protocol de colaborare cu PSD, din care vor rezulta candidaţi comuni al preşedenţia Consiliilor Judeţene şi la primăriile oraşelor reşedinţă de judeţ, lucrurile s-ar putea schimba. În viziunea liderului PC, Daniel Constantin, alianţa conservatorilor cu liberalii a stimulat alianţa previzibilă cu social-democraţii, iar unificarea Opoziţiei va conduce, în scurt timp, la o schimbare de fond. „Din punctul nostru de vedere, al conservatorilor, credem că ne-am îndeplinit un prim obiectiv al Alianţei de Centru Dreapta, acela de a reuşi să facem o alianţă credibilă pentru România. Ne propunem ca, înainte de orice fel de moţiuni de cenzură, de orice pas politic, să construim un program economic şi politic care să dea speranţa românilor că se poate guverna şi se poate trăi mai bine”, a afirmat Daniel Constantin.

”Sunt peste 50 de oameni, foşti colegi de la UNPR, care au decis să mă urmeze la PC”-Tudor Ciuhodaru, deputat PC (candidat la primaria Iaşi în 2012)

Sursa: Evenimentul.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.