imobiliare.net

1

imobiliare.net este singurul portal web de profil din Romania care ofera utilizatorilor sai posibilitati unice de promovare a ofertelor imobiliare. Una dintre dintre aceste optiuni este optiunea de a posta si accesa prezentari video ale ofertelor imobiliare.

Este cel mai complet portal din domeniul imobiliarelor din Romania: peste 300.000 de anunturi din toata tara si in plus ofera alte facilitati pe care site-urile din Romania din domeniu nu le ofera. Primul anunt in portal este gratuit.

Cea mai interesanta facilitate este functia video imobiliare, unde utilizatorii pot adauga clipuri video la anunturile lor. Serviciul pus la dispozitie de aceasta platforma web constituie un mijloc eficient de a economisi timpul si energia vizitatorilor sai. Astfel, un proprietar de apartament care posteaza alaturi de oferta sa imagini video are de 8 ori mai multe sanse de a concluziona o tranzactie in timp util decat un alt proprietar care nu foloseste aceasta optiune.

Un aspect important este ca imaginile video nu pot fi trucate, iar ofertele devin un punct de vedere obiectiv, un punct de vedere care nu mai lasa loc interpretarilor. Sunt evitate, astfel, confuziile si prezentarea trunchiata a adevarului, lasand loc doar purei realitati.

imobiliare.net este un portal pus la dispozitia agenţiilor imobiliare, dar şi a persoanelor particulare. Face parte din protofoliul firmei AgentieNET, o companie care acopera intreaga gama de servicii necesare firmelor si persoanelor fizice interesate din si de acest segment  de activitate.

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.