Impresii de la mare: MAMAIA 2008

8

Asa cum sigur asteptati azi o sa va povestesc cum a fost la mare.
In primul rand vreau sa zic ca a fost pentru prima oara cand am ajuns la mare in 20 de ani;) Pot sa zic ca am numai cuvinte de lauda despre tot ce am vazut acolo..super fain. Am facut plaja in fiecare zi si m-am bronzat cam peste tot, cu o mica exceptie :) stiti voi care…
Constanta e un oras frumos..poate mai frumos ca Bucurestiul, poate mai frumos ca multe alte orase din tara care mi-au placut foarte mult. Totul e frumos la mare, mai putin preturile cam peste tot piperate dublu, chiar si triplu fata de ce eram eu invatat la Iasi, sau la Husi. Dar dupa cum stiti si voi ca in viata placerea si prostia costa…nu prea am avut ce face;)
Cluburile super misto, unele cu genuri diverse de muzica altele numai cu manele sau house, oricum daca mergeti in Mamaia va recomand MEGALOS e un club super misto.
Plaja a fost foarte aglomerata in Mamaia;) curata…frumos asezata ..apa curata mai putin duminica cand a fost foarte murdara, multe alge…asta ma nemultumit.
Alta parte naspa in Constanta sunt taxiurile…extrem de scumpe..pe langa tarifele mari…cand te urci in taxi tot dupa ochi te taxeaza..si sincer de multe ori iti ia in plus…chiar si dublu…Asa ca grija mare daca mergeti la mare si luati taxiurile;)
Am fost cazat la particulari..cred ca e mult mai convenabil decat la hotel si de multe ori mai curat.
In mare a fost frumos..as fi vrut sa stau cel putin 2 luni pe vara ca sa pot sa ma multumesc;)

probabil acuma o sa ziceti bine ne-ai spus cum a fost dar poze..??
va mai tin putin in suspans si pozele o sa le postez maine sper. :)

Share.

8 Comments

  1. james crissilv on

    Marea exercita o atractie speciala. Acum ca ai vazut-o, n-ar strica sa incerci sa iti propui sa vezi si oceanul. Un spectacol mult mai grandios.
    o zi minunata iti doresc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.