Ne-am facut de rusine iar. Ne-au dat toate cate 3!

3

Din nou o seara neagra pentru fotbalul romanesc, cred ca incep sa ma obisnuiesc cu ideea, asta ne e valoarea, astea sunt investitiile. Suntem timorati in Europa si lei in campionatul romanesc, mai ales in declaratii. Dinamo, Poli Timisoara, Steaua si CFR Cluj au incasat aseara cate 3 goluri. Dinamo 0-3 cu Galatasaray, Poli Timisoara 1-3 cu Anderlecht, Steaua 1-3 cu Fenerbahce, CFR Cluj 2-3 cu Sparta Praga. Singura noastra “bucurie” este ca Poli Timisoara si Steaua au marcat primele goluri in Europa in grupe anul acesta.

Turcii ne-au macelarit din nou ca pe vremea lui Stefan cel Mare, au atacat tot timpul si rezultatele se vad. Sa se termine o data cu coeficientul asta UEFA si sa revenim la 1-2 echipe in cupele europene. Acum cu 5-6 echipe ne facem de rusine. Ne dorim performante dar daca se poate cu jucatori liberi de contract sau cu jucatori necunoscuti, asa nu se poate. In nici un domeniu nu poti avea rezultate daca nu investesti.

Share.

3 Comments

  1. @razvan: e normal sa tinem cu toate echipele romanesti in cupele europene, dar eu m-am plictisit sa ma uit la meciuri..si doar sa pierdem…si cand auzi ce declaratii fac te doare capul.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.