Rusine CFR!

7

Dupa ce mai patisem o data cu CFR-ul acuma s-a intamplat din nou. Dimineata vroiam sa vin linistit la Iasi cu trenul, sageata albastra cica, dar in regim de personal. Imi iau bilet redus cu legitimatia de student si ma urc in tren, asteptand sa plece. Dupa ce pleaca si merge vreo 500 de metri incepe sa se opreasca din metru in metru..parca mergea in stilul melcului turbat..5-6 metri inainte, 10-15 metri inapoi. Dupa vreo cateva incercari se intoarce in gara, dorind sa mai incerce o data plecarea…parca am fi fost noi primii care incearca acest “tren”. In tot acest timp nu ni sa comunicat nimik, nici ca ar fi trenul defect, nimic…La a doua incercare a reusit sa treaca de acel hop, dar deja trecuse vreo 50 de minute. Imediat a venit si controlorul a compostat biletele si ne-a zis ca cele 2 trenuri de legatura din Crasna o sa astepte, unu spre Bucuresti accelerat si un personal spre Iasi cu care trebuia sa merg eu. Ajungem in Crasna…stupoare doar acceleratul spre Bucuresti era in gara, care trebuia sa ia doar 10 calatori, zic e buna treaba numai stau si astept pana pleaca spre Iasi, intreb impegatul de miscare…zice ca trenul a plecat, nu a mai stat sa astepte..zic bine dar cand e urmatorul, imi zice ca la 09:06. Zic numai e mult, mai stau si astept o ora..asta e..dar faza e ca ala de la 09:06 era accelerat, trebuia platit inca un supliment de viteza, nu era f mult, dar era ceva in plus oricum, cam ce platisem pe biletul redus Husi-Iasi. Iritat putin incepe putina caterinca prin gara, parca ar fi aia de la bilete vinovata cu ceva..dar na pe care il prinzi pe ala il ei la intrebari. Imi iau si suplimentul pana la urma si ne anunta impegatu la statie ca trenul are o intarziere de minim 25 de minute. Zic ufffff dupa ce am stat atat , mai stau inca atat…dar ce s-ai faci..stai si indura..ca doar traim in Romania.
Si asa in mod normal un drum Husi-Iasi cu trenul se face cam in 4 ore..si cu atatea asteptari..unde ajungem, plec de la 6 dimineata si ajung la 11 in Iasi..inadmisibil…
Se pare ca CFR-ul da dovada de o nesimtire lipsita din comun, asta oricum mie invatatura de minte si de acuma nu cred ca o sa mai circul cu trenul.
Sfatul meu e sa nu o mai faceti si voi..numai daca e strict nevoie, si nu e alt mijloc de transport pana la destinatie.

Share.

7 Comments

  1. Intradevar inadmisibil…stiu doar sa majoreze preturile la bilete dar conditi si corectitudine lipsa…asta e …traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Voteaza si u pe blogul meu parerea despre subiectul cu marirea salariilor la profesori si cresterea calitatii invatamantului….Bafta!

  2. jamescrissilv.ro on

    Si nu au spus ca de vina sunt calatorii ca s-au ingrasat de atata bine oferit de CFR…?
    o seara minunata iti doresc

  3. @jamescrissilv: Au zis ca nu suntem noi de vina..si atat:D Dar cine e de vina totusi..noi pentru ca,(scuzati cacofonia) calatorim cu trenul

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.