Tecau, în finala de dublu de la Wimbledon!

0

Perechea Horia Tecău şi Robert Lindstedt sunt la o victorie de o performanţă istorică la Wimbledon. Cei doi s-au calificat ieri în cea de-a treia finală consecutivă pe iarba verde, după ce şi-au luat revanşa în faţa cuplului Jurgen Melzer/Philipp Petzschner, cu 6-4, 6-7 (10-12), 6-4, 6-3. Cei doi sunt marii favoriţi ai finalei după ce principalii lor adversari, fraţii Bryan s-au oprit în semifinale.

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au scăpat de complexul Melzer/Petzschner. Cuplul austro-german care îi învingea pe cei doi atât în finala din 2010 a turneului de la All England Club, cât şi anul trecut la Turneul Campionilor nu a avut soluţii pentru a combate jocul bun al binomului româno-suedez. Cu Tecău în zi de graţie la serviciu şi cu Lindstedt scoţând din mânecă retururi impatabile, ajutaţi de un joc solid şi precis în care au speculat perfect toate nesincronizările adversarilor cei doi au format o echipă perfectă care şi-a apărat până la ultima minge şansa de a prinde finala.
Mai mult, ei au cale deschisă spre trofeu, după ce principalii favoriţi, fraţii Bob şi Mike Bryan au fost eliminaţi, suprinzător, în semifinale de o pereche posesoare a unui wild-card, Jonathan Marray/ Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca), care s-au impus cu 6-4, 7-6 (11/9), 6-7(4/7), 7-6 (7/5).

Sursa: prosport.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.