Turneul national Florin Chilian

1

Cântaretul Florin Chilian porneste, pe 8 iunie, într-un turneu national, care va cuprinde zece orase si care se va desfasura în mai multe cinematografe din tara, a declarat artistul, miercuri, într-o conferinta de presa care a avut loc la Bucuresti.

Astfel, Chilian va sustine show-uri pe 8 iunie la Arad, 9 iunie – Timisoara, 11 iunie – Craiova, 14 iunie – Botosani, 16 iunie – Iasi, 18 iunie – Bacau, 20 iunie – Piatra Neamt, 22 iunie – Ploiesti, 23 – iunie – Târgu Mures, 25 iunie -Cluj Napoca si 6 iulie – Bucuresti.


“Este al doilea turneu national pe care-l fac. Primul s-a întâmplat în urma cu mai bine de 20 de ani, alaturi de Valeriu Sterian”, a declarat Florin Chilian. “De ce un turneu national în an de criza? (…) Pentru ca am alaturi de mine o echipa extraordinara… sunt un om foarte norocos”, a mai zis cântaretul.

Toate spectacolele din turneu vor începe la ora 20.00, iar biletele vor fi puse în vânzare la casele cinematografelor unde are loc spectacolul din fiecare oras, la pretul de 50 de lei.

Sursa: Mediafax

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.