USL îsi lanseaza candidatii la parlamentare pe National Arena

0

USL îşi lansează miercuri, pe National Arena, candidaţii la alegerile parlamentare, în prezenţa liderilor formaţiunilor componente, organizatorii anunţând prezenţa a 80.000 de susţinători. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

În frunte cu Victor Ponta, care va candida în acelaşi colegiu din Gorj ca şi în 2008, 17 dintre cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

De asemenea, mare parte dintre actualii parlamentari USL vor candida pentru un nou mandat, inclusiv Dan Voiculescu.

Nume sonore noi de candidaţi din partea USL sunt, printre alţii, George Becali, Gabriela Firea şi Sebastian Ghiţă.

Nu vor candida Florin Georgescu, Mona Pivniceru, Leonard Orban şi Raed Arafat. În rest, toţi ceilalţi îşi vor încerca sau reîncerca norocul pentru a deveni sau redeveni parlamentari.

Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare este programat miercuri, pe Arena Naţională, între orele 18.00 şi 20.00. Scena pe care se va desfăşura evenimentul de lansare a celor 452 de candidaţi va fi aşezată în zona aferentă terenului, ca şi la concerte, dar, spre deosebire de acestea, manifestaţia USL nu va beneficia de show-uri, concerte sau reprezentaţii de gen, aşa cum s-a întâmplat anterior, urmând să se desfăşoare într-un registru solemn-serios.

Reprezentanţii USL vor avea la dispoziţie practic o zi pentru toate acţiunile organizatorice de placare a terenului, ridicare a scenei şi montare a materialelor publicistice de tip electoral, pentru că marţi Arena gazduieşte meciul de fotbal România-Olanda.

Participanţii la mitingul USL se vor aşeza în tribune şi peluze într-o ordine strictă, prestabilită, criteriile aşezării depinzând de judeţ, organizaţie, partid, iar participanţii vor primi numărul locului, al rândului şi al sectorului de tribună în care se vor aşeza.

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele care circulă în zona Arenei Naţionale vor avea miercuri trasee modificate, din cauza restricţiilor de trafic pe străzile Pierre de Coubertin, Basarabia, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu.

Trei străzi şi un bulevard din zona Naţional Arena vor fi închise din cauza mitingului. Astfel, de la ora 11:00, va fi închisă total circulaţia rutieră pe străzile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu. De asemenea, începând cu 18:30, nu se va circula pe bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bulevardul Chişinău.

Poliţiştii solicită şoferilor să evite perimetrul adiacent Naţional Arena, să circule cu viteză redusă şi să oprească doar în locurile special amenajate.

Sursa: Mediafax

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.