"X-Men:Wolverine", postat ilegal pe Internet inaintea lansarii oficiale

6

Filmul “X-Men:Wolverine” si-a facut un neasteptat si neautorizat debut pe internet, marti, cand o copie piratata a filmului a fost postata online, desi lansarea oficiala a lungmetrajului va avea loc pe 1 mai, în Statele Unite, informeaz? Reuters.Site-urile pe care a aparut filmul au descris copia ca fiind “aproape completa” si “de o foarte buna calitate“, insa studioul 20th Century Fox, producatorul filmului, a anuntat, miercuri, ca este vorba de o versiune cu variantele temporare de sunet si muzica si ca multe efecte speciale si scene lipsesc cu desavarsire, iar alte scene nu au fost editate.

“Am contactat imediat autoritatile competente si copia a fost scoasa de pe internet”, au anuntat reprezentantii Studiourilor Fox. Cu toate acestea, specialistii spun ca, odata ce un film ajunge sa circule online, este foarte dificil sa fie oprit.


Datorita semnelor specifice de marca, reprezentantii studiourilor Fox au declarat ca vor putea sa determine sursa postarii ilegale pe internet a filmului, dar nu au indicat, pentru moment, niciun nume. “FBI si MPAA (Motion Picture Association of America) investigheaza acest caz. Suntem incurajati si de reactia fanilor, care au condamnat aceasta postare ilegala”, au anuntat oficialii studioului de film.

Filmul “X-Men: Wolverine” este cel mai recent film din seria “X-Men”, produsa de companiile Fox / Marvel. Filmul il are în distributie pe actorul australian Hugh Jackman si este regizat de Gavin Hood. Lansarea oficiala a peliculei este programata pentru 28 aprilie, urmand ca, pana la 1 mai, sa aiba loc premiere in intreaga lume.


sursa: mediafax

Share.

6 Comments

  1. si eu ma minunam ca Godfather pentru Xbox e deja aparut, desi nu a fost lansat inca. Asta e culmea pirateriei: sa furi ceva ce inca nu exista pe piata :))

  2. @Gabryelle: am vazut si eu filmul, nu e rau deloc, dar se vede ca inca nu e prelucrat. Cel putin spre final chiar e aiurea…prelucrarea :) Sper sa apuc sa vad si varianta originala :)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.