Zece insule private pentru buzunare bogate

5

Isla de sa Ferradura (Spania)- situată în Golful San Miguel, la nord de Ibiza, această insulă se întinde pe o suprafaţă de 14 acri. Aici găseşti o fermă, un bazin de înot, un bar şi o pivniţă de vinuri. Vederea splendidă la Marea Mediterană necesită un efort material de aproximativ 230,0000 de dolari pe săptămână.

Reciful Cabbage (Bahamas) – este o insulă privată care se întinde pe 35 de acri, localizată în Golful North Eleuthera din Bahamas. A fost construit şi un drum, lucru care înlesneşte accesul pe insulă, în cazul în care te-ai gândit să-ţi construieşti ceva aici. Insula numără 24 de coline, trei plaje de nisip, o vegetaţie luxuriantă, un perimetru supravegheat pentru ancorare şi o faună bogată (ţestoase, peşti, păsări). Preţul – 2,5 milioane dolari.

Cerralvo Island (Mexic – Golful Californiei) – o întindere de 97 km ² de relief muntos, format pe locul unui fost vulcan din Canalul cerraldo – Marea Cortez, în apropierea Coastei Baja Mexico. Apele de aici sunt faimoase pentru competiţiile de pescuit, iar proprietarii conacelor pe care această insulă le găzduieşte – la 45 km depărtare de ţărm -beneficiază de o discreţie totală. Preţul : 35,000,000 dolari.

Castelul Singer, Dark Insland (Canada) – insula – situată pe râul St. Lawrence, între Ontario, Canada şi New York – nu este faimoasă doar pentru jungla tropicală sau pentru plajele de nisip alb, ci mai ales pentru un castel vechi de 103 ani. Construit în 1905, sub forma unui conac destinat partidelor de vânătoare, acesta a fost recondiţionat de către Fredrick Bourne (viitorul patron al companiei de maşini de cusut Singer) şi prevăzut cu turnuri şi pasaje subterane secrete. Locul este ideal pentru cei care vor să stea departe de lumea dezlănţuită, accesul fiind posibil doar cu elicopterul. Preţul este negociabil (beneînţeles, depăşeşte 30 de milioane de dolari).

Necker Island (Insulele Virgine, Anglia) – la sfârşitul anilor ’70, mogulul Richard Branson a transformat aceste insule private într-un loc cu totul special. Odată cu achiziţionarea Insulei Necker, Branson a construit aici o staţiune a cărei chirie este de 329,000 dolari săptămânal. Amplasată în Caraibe şi încojurată de reciful de corali, insula cuprinde plaje virgine,bogate în faună si vegetaţie. Aici obişnuiesc să-şi petreacă vacanţele staruri rock, vedete de la Hollywood sau magnaţii industriei tehnologice. Dormitoarele deschise la 360 de grade îţi oferă răsăritul şi apusul live. Preţul camerei este de 47,000 dolari/ zi.

Reciful Musha (Bahamas) – un grup de patru insule aparţinând iluzionistului David Copperfield. Insulele se situează la 40 de km depărtare de coasta sud-estică a Insulei Nassau, Bahamas, fiind un loc de refugiu pentru celebrităţile americane. Complexul oferă o gamă largă de activităţi: scufundări, surfing, gimnastică, plimbări, precum şi posibilitatea de a face plajă pe una dintre cele şapte splendide. plaje Se spune că David Copperfield ar fi găsit aici o “Fântână a Tinereţii”. Preţul este de 32,250 de dolari / zi pentru un grup de maxim 12 persoane.

Tetiaroa (Polinezia Franceză) – situată la o distanţă de 25 km de Tahiti, aceasta cuprinde 12 insuliţe, devenite faimoase datorită actorului Marlon Brandon. De fapt, fiul acestuia, Teihotu, este singurul locuitor permanent al insulei. Insula este foarte liniştită – practic un sanctuar al păsărilor tropicale, aproape pustiu până la construirea în 2005 a hotelului “The Brando”. Preţul nu este specificat.

Insula Ciftlik (Turcia) – aflată la o distanţă de numai 250 m depărtare de ţărmul Mării Egee, insula atrage printr-o casă splendidă,  asemănătoare unui castel. Este una dintre puţinele insule racordate la apă curentă, electricitate şi la reţeaua de telefonie. Deşi nu excelează la capitolul plaje, Insula Ciftlik este costisitoare datorită climei de care beneficiază şi datorită proximităţii atât faţă de Turcia, cât şi de Insulele Rodhos. Cocheta casă-palat ridicată aici oferă printre cele mai bune condiţii din lume. Preţul de închiriere: aprox. 25,000,000 dolari.

Insula Piedade (Brazilia) – situată la o distanţă de 2 ore jumătate de Rio de Janeiro, Piedade este una din cele 365 insule din Arhipelagul Angra dos Reis. Locul este o staţiune care oferă servicii full time, fiind unică prin frumuseţea şi raritatea peisajului tropical. Este o destinaţie perfectă¸în cazul în care v-aţi propus să vizitaţi Brazilia.Insula este disponibilă pentru închirieri la cerere.

Reciful Nygard (Bahamas) – această insulă construită în stilul arhitecturii maiaşe, unde copacii se strecoară printre construcţii, este un mod de evadare perfect pentru turişti. Reciful se află la o aruncătură de băţ de reciful Lyford din Nassau, Bahamas. Bazinele de înot, toboganele acvatice, terenurile de tennis şi un yacht de 26 m, această insuliţă este prectic un teren de joacă pentru adulţi, amenajat în mijlocul pădurii tropicale. Preţul este şi el unul special: 42,000 de dolari/ zi.

Share.

5 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.