Dragoste la primul BUZZ

2

Internetul face parte din viata noastra, ne-am obisnuit deja. World Wide Web-ul si-a intins tentaculele peste tot, facand posibile discutiile cu fosta colega de liceu plecata in Australia, cumparaturile din magazine exclusiviste de peste hotare, dragostea la primul chat.

Si, de cand avem mIRC si messenger si site-uri siropoase de intalniri online, am tot auzit polemici pro si contra. Am vazut articole stufoase “how to”  si invariabilul “lucrurile nu sunt ce par pe net”.

Ei bine, lucrurile nu sunt (aproape) niciodata ceea ce par, partenerul(a) perfect(a) se poate transforma oricand intr-un tradator(are) sau te poate anunta dupa prima noapte de pasiune ca si-a tinut ascunsa verigheta…

Sau poate fi mai mult decat te-ai fi asteptat vreodata, chiar daca nu ti se parea ideal din poza aceea minuscula de avatar si din discutii virtuale.

Cu ce difera strainul(a) agatat(a) intr-o seara in club de tipul(a) care-ti “face curte” pe Facebook? Pana la urma, replicile “cred ca te stiu de undeva” si banalul “asl pls” sunt “aperitive” la fel de bune pentru o aventura.

Nu vad de ce ne-am imparti in doua tabere, pro si contra dating-ului pe net. Nu e ca si cum am putea sa ne detasam de www si sa decretam ca nu e de folos decat pentru mail-uri :)

Pana la urma, traim intr-o perioada in care oamenii isi gasesc job-uri online mai repede decat in orice ziar si revolutiile se fac pe Twitter.

Asta nu inseamna insa ca pe net poti uita toate regulile nescrise ale unei intalniri sau ca poti arde mai repede etapele spre o idila… Fireste, depinde de ce cauti, ce vrei si ce esti dispus(a) sa oferi…

Cateva lucruri de care sa tii cont cand vine vorba de intalnirile online:

1. Fii sincer(a): Dezvaluie-i varsta si ocupatia ta reala, ofera-i o fotografie recenta cu tine. E mai bine sa te placa pentru ceea ce esti si cum esti decat sa regreti la intalnire ca nu i-ai spus adevarul.

2. Verifica-i “cazierul” online: Vezi cui ii mai lasa comentarii adorabile pe pagina de Facebook ori hi5, urmareste tag-urile din poze si arunca o privire prin lista lui(ei) de prieteni. Ca sa vezi exact ce si cum face pe net, introdu adresa lui(ei) de mail pe www.peepler.ro si vei avea toate raspunsurile.

  1. 3. Muta povestea in realitate: Nu petrece prea mult timp asteptand ca el(ea) sa faca urmatoarea miscare. Daca petreci nopti intregi pe messenger cu el(ea), nu inseamna ca aveti o relatie. Chimia neverificata e egala cu zero, asa ca… invita-l(-0) la o cafea. Nu uita ca netul e doar inceputul…
  2. 4. Tineti asteptarile pe linia de plutire: Asta nu e valabil doar pentru povestile incepute online, ci si in general. Nu-i acorda prea mult credit pana nu ajungi sa-l(o) cunosti mai bine si nu-ti proiecta iluziile asupra lui(ei). Lasa lucrurile sa curga firesc, cu mai putine vorbe si mai multe fapte.
  3. 5. Lasal sa respire… macar online: Daca atunci cand va vedeti il(o) coplesesti oricum cu imbratisari si sarutari, nu insista sa vorbiti tot timpul pe mess in timpul zilei. Netul a fost catalizatorul de inceput al povestii, acum rezuma-te la cate un telefon/un mesaj incitant. Nu trebuie sa fiti permanent conectati ca sa va simtiti “heart to heart”.
  4. Sursa: Intre fete
Share.

2 Comments

  1. Cred ca ideea de baza pe care toti ar trebui sa o intelegem este ca netul este doar un alt mediu de comunicare asa cum este telefonul sau cum au fost scrisorile… cu (aproape) nimic mai bun sau mai rau decat celelalte… pot exista relatii reusite incepute pe net cum pot exista si tepe… dar acest lucru este la fel de valabil si in cazul in care esti agatat(a) in club. :)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.