Gigi Becali ramane in arest pana la finalul celor 29 de zile!

12

Instanta a decis ca Gigi Becali sa ramana in continuare inchis pentru urmatoarele 25 de zile. S-a respins astfel recursul pe care avocatii latifundarului îl facusera ca urmare a deciziei Tribunalului sectorului 1. Atît Becali cît si bodyguarzii vor ramîne în arest.

V?rul lui Gigi Becali, Victor Becali, a comentat decizia instantei, de a respinge recursul formulat de avocatii latifundarului cu privire la arestul latifundarului

Nu avem ce face, o acceptam asa cum este si vom vedea ce se va întîmpla dupa expirarea celor 29 de zile. Nu mi se pare normal ca Gigi sa stea în arest si hotii sa fie liberi. Nu exista  alte cai de atac, astfel ca vom analiza ce va trebui sa facem dupa aceste 29 de zile.

Gigi era foarte optimist astazi, la fel si avocatii, dar nu noi suntem cei care luam deciziile. Legal nu mai avem ce face”, a spus Victor Becali.

Avocatul lui Gigi Becali, Aurelian Pavalescu  a declarat ca nu se vor opri aici actiunile pentru eliberarea patronului stelist.

Asteptam cîteva zile pentru ca instanta sa-si argumenteze decizia, dupa care ne vom adresa Curtii pentru Drepturile Omului

Sursa: GSP

Share.

12 Comments

  1. O veste foarte buna pentru o societate sanatoasa. Indiferent de modul in care el a fost arestat, atata timp cat exista o asa mare libertate , sa simtim si noi de acum incolo ca suntem constransi de ceva

  2. Si totusi… Ceva e putred in toata povestea asta cu Becali. In cazul “Flota”, si nu numai, nu s-a sesizat nimeni. Nu sunt partizana vreunui partid, dar cand vrem sa aratam ca am putea fi corecti, facem asta mult prea prost. :)

  3. @Gabryelle: sunt o multime de alte cazuri si nu sa facut nimic concret..adica vreo arestare, si acuma hop gigi e ultimul infractor

  4. @allison: poi daca ramane in inchisoare doar despre asta se va discuta.
    ceva de genu va fi..azi becali in inchisoare a jucat table, a cerut cas, maine se va uita la TV, a primit pachet …etc ;)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.