Orange continua cu nesimtirea

1

Dupa cum va povesteam cu cateva zile in urma cum orange isi bate joc de clienti, vad ca orange continua sa isi bata joc de mine.
Dupa ce am renuntat in a mai suna la relatii cu clientii pentru acele 30 de minute nationale care nici acum dupa 3 saptamani nu mi-au fost alocate, Orange loveste din nou cu nesimtire. Acum 2 zile apelez la *144# sa-mi verific apeluri primite si vad ca am 99 de minute si vreo cateva secunde, am zis ca in maxim 2-3 zile trebuie sa primesc acel bonus pentru apelurile primite care oricum e unu modest. Astazi reapelez la acelasi numar si constat ca acuma am doar 13 minute. Mda…ce pot sa mai fac eu acuma… Credeti ca mai are vreun rost sa ma mai consum acuma in prag de Craciun, cand trebuie sa fim mai buni, mai linistiti si mai fraieri :) Sa mai sun la serviciul clienti si sa imi vanda iar vrajeala ieftina ca e o problema tehnica si ca o sa se rezolve probabil la anu.

Probabil acuma de Craciun si probabil sigur de Revelion o sa ne enervam iar cand vrem sa dam un msg care sa ajunga atunci si ajunge dupa sarbatori din cauza retelei care va fi ocupata:) …ocupata cu luat banii;) dar daca asta se intampla in fiecare an de ce nu se iau masuri, de ce nu se face si ceva in privinta asta, inafara de faptul ca isi bat joc de clienti.

Sincer m-am saturat sa suport aceste erori tehnice ale operatorilor de telefonie din Romania..si toate se intampla doar pentru ca suntem romani.

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.