Plictisit de ofertele de la Orange

8

M-am saturat de sms-urile de la Orange prin care imi prezinta noile oferte. De 2-3 luni de zile nu trece o saptamana fara sa primesc 5 sms-uri cu noile oferte Orange. Primesti 5EUR credit daca incarci de 2 ori in urmatoarele 2 saptamani cu minim 5 EUR…..Primesti 50 minute internationale daca reincarci….pentru a activa optiunea trimite sms cu textul BONUS la 321….Oferta zilei: primesti 5EUR bonus valabil 7 zile pentru apeluri si SMS in retea daca reincarci 5EUR. Pentru activare trimite intai sms cu textul Bonus la 321(5centi).

Daca nu aveam numarul de foarte mult timp, aproximativ din 2002 renuntam de mult la reteaua Orange. Nu zic sa nu trimita sms-uri cu noile oferte dar parca pe zi ce trece devine tot mai stresant sa primesti aceleasi sms-uri zilnic.  Nu prea imi ramane nimic de facut, decat sa sun la Relatii cu Clientii si sa ma enervez si sa nu se rezolve nimic  in privinta problemei pe care o am mai bine stau cuminte.

Voi nu sunteti stresati de aceste SMS-uri de la Orange?

Share.

8 Comments

  1. Intr-un timp si cei de la Cosmote bombardau clientii cu SMS-uri, primeam in jur la 2, 3 SMS-uri pe zi. Era destul de stresant sincer,dDaca era un SMS pe saptamana mai mergea. Oricum, se pare ca si-au revenit sau mai degraba s-au gandit si eu mai bine la ceea ce fac.

  2. tampiti rau tipi de la orange … sms la 2 am, sms la 3am … ce conteaza ora, domn’le??? …promovarea sa mearga la vale … :)) )

    nu detin nr. orange dar nici n-as facce-o!

  3. eu primesc asemenea mesaje de la vodafone…se intampla sa primesc si de cate 3 ori pe zi un mesaj in care sa-mi detalieze noile oferte si bonusurile lor generoase…

  4. Daca am ajuns sa caut pe google si alte persoane care sunt stresate de sms-urile de la orange si vodafone inseamna ca sunt si eu stresat de ei. M-am saturat de reclamele de la orange si cele de la vodafone… din pacate am si un numar de orange si un abonament de vodafone … dar inca nu am actionat in privinta asta.
    S-ar putea daca mergi si vorbesti frumos cu ei sa poti rezolva ceva mai ales daca ai abonament ca nu cred ca ti-ar mai trimite mesaje de prost gust daca vor sa nu te piarda ca abonat.
    Eu o sa merg intr-o zi la vodafone sa vb cu ei si am sa mai postez aici un comentariu daca am rezolvat ceva, daca mai gasesc blogul si daca imi mai amintesc de problema asta. Sper sa nu imi mai amintesc (ca inseamna ca am scapat de sms-uri reclama)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.