Recomandati o carte

13

In 2010 mi-am propus sa citesc, binenteles atata cat timpul o sa imi permita asta, si v-as ruga pe voi sa imi recomandati o carte pe care voi ati citit-o, care v-a placut…etc si daca se poate sa spuneti si 2-3 cuvinte despre ea (asta in caz ca nu cer prea mult).

Asa ca astept sugestiile voastre.

Share.

13 Comments

 1. Depinde ce anume ai vrea sa citesti: de relaxare sau pentru cultura/educatia ta. Daca vrei doar sa te relaxezi si sa te amuzi iti recomand o carte ..faina…”De ce se insoara barbatii cu scorpii?”…e amuzanta si relaxanta…

 2. Felicitari ptr decizie. Si eu am sa incerc sa o urmez. E cam greu sa-ti recomand ceva ptr ca tu esti baiat..si voi cam aveti alte gusturi.
  Eu am tot citit in ultimul timp carti despre istoria Japoniei, a Chinei…cum ar fi cartile lui Anchee Min (le gasesti la Polirom). Insa nu stiu daca vor fi pe gustul tau caci se vorbeste mult despre povestea concubinelor imparatului si despre viata lor in Orasul Interzis.

 3. “Eu cine sunt?” de Mihail Musat
  Este o carte care nu se citeste…ci se scrie :) .
  Contine pe fiecare pagina cate o intrebare si spatiu in care sa raspunzi.
  Sunt fel si fel de intrebari, despre tine, despre viata ta, despre ce iti doresti de la viata, despre cum intentionezi sa ajungi acolo, despre ce te tine pe loc si multe altele.
  E interesanta…

 4. ba omule ce-a mai tare carte care am citit-o e 5 mai:)) )))))))))) de sadoveanu daca o gasesti citeste-o ca merita…oricum daca nu o gasesti nu da vina pe mine ca autorul nu a scris-o ..toate cele bune omule un an nou fericit

 5. Mein Kampf de Adolf Hitler…gasesti format pdf pe torente! e foarte buna si eu ma tin sa o citesc!
  Asta daca esti fan al genului!
  Sau citeste cartea inainte ca filmul facut dupa carte sa apara!

 6. heyyy :D eu iti recomand “PS: Te iubesc” de Cecelia Ahern, este un roman…hmmm de dragoste, daca pot sa-i zic asa;”Mi-e rau la cap,ma doare mintea!” de Radu Paraschivescu, tipul a adunat intr-o carte toate prostiile spuse de politicieni la tv(stiu ca te intereseaza politica) si ar mai fi “Sunt aiurita si se ia!” de Caprice Crane, asta daca vrei sa te doara falcile de la ras:D

 7. Orice carte ,cat de rea ar fi, daca o citesti e un castig pentru tine.(Cu conditia sa intelegi ceva din ea :) ) Spor la citit.

 8. “Parfumul” Patrick Süskind…are si ecranizare…reusita…dar cartea ,asa cum este si normal,este exceptionala…

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.