SMS-uri de Craciun

4

Lumea se schimba, tehnologia este din ce in ce mai avansata, scrisorile parfumate sunt inlocuite astazi de e-mailuri, felicitarile de sarbatori au fost inlocuite astazi de sms-uri.

Craciunul acesta am primit multe sms-uri si vreau sa postez cateva dintre ele care mi-au placut in mod deosebit.

 • “Un inger alb, pe un fulg de nea va trece azi prin casa ta, si-ti va spune bland soptit sa ai un craciun fericit”
 • “L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos; Bani, noroc si sanatate, le avea in sac pe toate ; Si l-am instruit sa-ti spuna…Craciun Fericit”
 • “Cel mai frumos cadou de sarbatori este sa ai prieteni dragi carora sa le transmiti urari din suflet. Pe tine cum as fi putut sa te uit? Craciun Fericit”
 • ” In cupa de cristal a Craciunului adauga o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Craciunului sa te plimbe pe voalul credintei, dragostei si a bucuriei ca s-a nascut ptr noi Iisus Hristos. Iti doresc pace, prosperitate, sanatate, iar sufletul sa iti vibreze in armonie. Craciun Fericit!”
 • “Parfum de brad, miros de flori iti bat la geam, de sarbatori colinde dulci, glasuri voioase le intra la crestini prin case, ingerii in cer vestesc iubirea, iar pe pamant e fericirea in noaptea asta se va naste Mesia, el ne aduce bucuria linistea si fericirea. Craciun Fericit.”

Scrie si tu intr-un comentariu care a fost cel mai frumos sms pe care l-ai primit de Craciun!

Share.

4 Comments

 1. Mihaela Chelaru on

  “In prag de sarbatoare, cand zilele au tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, iti doresc sa ai parte de liniste sufleteasca si fericire!”

  Asta este unul din mesajele pe care le-am trimis eu prietenilor mei. Mi-a fost greu sa aleg unul din cele primite, pentru ca toate au fost deosebite, primite de la oameni deosebiti.

  p.s. ce frig e afara!!! :)

 2. 1.”Rasuna bland spre seara al clopotelor cant ca vine vine iara Hristos pe pamant
  El vine in leagan verde de ingeri albi purtat sa ne aduca in suflet pace sa gand curat”
  2.”L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de mos, in sac avea de toate, bani, noroc si sanatate si asa l-am instruit sa-ti spuna CRACIUN FERICIT!”
  3.”Pe la geamuri cad stelute, iar pe mese sarmalute, vinul bun il inchinam si pe mosu-l asteptam. CRACIUN FERICIT!”

  Sunt top 3 sms-uri primite :)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.