Bancuri cu Basescu

3
 • Un om moare şi ajunge la Sf. Petru. Pe pereţi vede numai ceasuri şi îl întreabă ce e cu ele. “Sunt ceasurile minciunii. Fiecare om are câte unul”, zice Sf. Petru. “Când omul spune o minciună, limba ceasului avansează cu o oră.” Omul întreabă: “Şi ceasul acela care nu se mişcă?” “E de la Maica Tereza.” “Dar ceasul lui Basescu unde e?” “Este în camera lui Iisus. Îl ţine pe post de ventilator”.
 • Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii:
  – Sa traiti bine!
  Basescu, la un an de la alegeri:
  – Sa traiti!
  Basescu, la doi ani de la alegeri:
  – Mai traiti?
 • Primul ministru şi preşedintele ies, după şedinţă, din sediul Guvernului. Boc către Băsescu: “Traiane, ce zici, mai luăm ceva?” “De la cine să mai luăm?”
 • La ultima întâlnire a preşedintelui Traian Băsescu cu presa, un individ din rândurile mai din spate se adresează unuia din faţă: “Domnule, nu te dai un pic la o parte?” “Da, cum să nu…”. După 5 minute, acelaşi individ:  “Domnule, nu-ţi dai şapca jos? Nu-l văd pe preşedinte…” “Nu vrei să-ţi dau un binoclu?”, îl întreabă, galant, acesta. “Nu, mulţumesc, am puşcă cu lunetă…”

 • În peregrinările sale prin satele patriei, Băsescu vede o bătrână închinându-se şi bătând mătănii în faţa unei troiţe cu Iisus răstignit. Sigur pe dragostea neţărmuită pe care i-o poartă poporul şi, oarecum contrariat, întreabă: “mamaie, de ce nu te închini mata mai degrabă la iubitul preşedinte al ţării?” Răspunsul nu întârzie să apară: “Tare aş mai face-o, maică, dacă l-aş vedea şi pe el răstignit…”
 • Antonescu, Geoana şi Basescu naufragiază pe o insulă pustie. Pentru a găsi de mâncare, cei trei se despart. Antonescu merge în stânga, Geoana înainte şi Basescu în dreapta. Antonescu, mort de foame, îl vede pe Geoana prăjind ceva. Neştiind cum să intre în vorbă cu el, îi spune: “Auzi, mie nu prea îmi place de Basescu ăsta.” La care Geoana îi zice, autoritar: “Nu-ţi place, nu mănânci!”
 • Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina “maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate – SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. – Incepe cu cea proasta. – La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. – Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? – La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu.
Share.

3 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.