FCM Husi debuteaza azi in Liga 3 impotriva echipei Otelul II Galati!

0

FCM Husi debuteaza astazi in Liga 3 dupa 7 ani de pauza pe a 3-a scena fotbalistica a Romaniei. Dupa o saptamana in care ba se desfiinteaza, ba continua, FCM se deplaseaza astazi la Galati pentru meciul cu Otelul II. Va fi un meci greu pentru huseni si din prisma pauzei competitionala pentru meciurile de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia ale echipei nationale, pentru ca echipa din Galati poate sa primeasca jucatori de la prima echipa a Otelului.

 Înaintea meciului de la Galati, presedintele echipei, Adrian Samson spune cã Otelul II e echipa favoritã, dar jucãtorii sãi vor face totul pentru a produce surpriza. “Suntem pregãtiti pentru primul meci din Liga a III-a. Mergem sã jucãm fotbal. La echipã este o atmosferã bunã, jucãtorii si antrenorii sunt conectati la jocul de la Galati. Emotiile debutului în Liga a III-a sunt normale, pentru majoritatea jucãtorilor care îsi vor face debutul în aceastã competitie, dar ele vor dispãrea atunci când vor intra pe teren. Este o deplasare extrem de dificilã, însã noi mergem sã ne jucãm sansa”, a declarat Adrian Samson pentru Vremea Noua.

 În prima etapã, Otelul II Galati a remizat, 3-3, în deplasare, în fata unei alte nou-promovate, CSM Moinesti, dupã o partidã în care au condus cu 3-1.

Celelalte meciuri ale etapei a 2-a a Ligii a 3-a Seria 1.

Petrotub – CSM Moineşti
SC Bacău – Ştiinţa Miroslava
Panciu – Aerostar
Ceahlăul II – Bucovina Frătăuţi
Sporting Suceava – Dorohoi
Oţelul II – FCM Huşi
CSM Paşcani stă

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.