Orasul Husi, un alt oras fara fotbal!

0

Echipa FCM Husi ar fi trebuit sa evolueze in editia 2012-2013 a Ligii a III-a. Dupã sãptãmâni bune de incertitudini si tergiversãri, oficialii echipei au decis sã se retraga din Liga a III-a si sa punã cruce echipei FCM Husi. Principala cauza fiind lipsa fondurilor care sã asigure continuitatea în Liga a III-a. Fãrã sprijinul autoritãtilor locale si a oamenilor cu bani din Husi, declinul echipei era inevitabil. Presedintele clubului si unul dintre principalii sustinãtori financiari ai echipei, Adrian Samson a încercat sã aducã alãturi de echipã oamenii cu bani din Husi, dar si autoritãtile locale, însã cei care au venit alãturi de echipã au fost prea putini pentru ca Husul sã poatã rezista din punct de vedere financiar în Liga a III-a. Se pare ca Husul este al treilea oras din judet care numai are echipa de fotbal, dupa Negresti si Barlad. O parte din jucatori isi vor continua activitatea la echipe din Liga a IV-a, precum AutoRom Padureni si Olimpia Stanilesti.

“S-a desfiintat echipa. Ne pare rãu de ce se întâmplã, dar nu a depins nimic de noi. E pãcat cã unii vor sã facã ceva pentru sportul husean, iar pe altii nici nu-i intereseazã. Regretul cel mai mare e al copiilor, cei care au muncit sã ajungã în Liga a III-a”, a declarat Cristian Dumitru pentru Vremea Noua.

Maine, 31 august, FCM Husi ar fi trebuit sa se intalneasca cu cei de la Sporting Suceava in cadrul primei etape a Ligii a III-a.

Sursa: Husi.Info

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.