FCM Husi s-a desfiintat oficial!

0

Adrian Samson (foto dreapta)

Dupa mai multe saptamani in care presedintele Adrian Samson anunta ca ba se desfiinteaza, ba vor juca in Liga 3, ieri FCM Husi a anuntat oficial ca s-a retras din Liga a 3-a.

 “Am decis ca anul acesta sã ne retragem din campionat deoarece nu avem sprijinul nimãnui. Aici la Husi pe nimeni nu-l intereseazã fotbalul, iar în aceste conditii nu cred cã mai are rost sã mã bat cu morile de vânt degeaba. Nu vreau sã umilesc copiii acestia degeaba!

Nu putem juca deoarece nu avem acordul primãriei de putea juca pe terenul de fotbal, iar fãrã acordul primarului, terenul nu poate fi omologat pentru jocurile din acest campionat. Singurul lucru pe care ni-l doream de la primãrie era sã ne dea acordul sã jucãm pe terenul lor pe care de trei ani si jumãtate noi îl tundem, noi îl udãm, noi îl îngrijim. Singurul lucru pe care cei de la primãrie l-a trasmis copiiilor, a fost sã se ducã la muncã”, a declarat Adrian Samson pentru ziarul Vremea Noua.

Surse din cadrul clubului sustin insa ca nu terenul de joc este problema husenilor ci sustinerea financiara. Presedintele clubului a incercat de mai multe ori sa aduca sustinatori financiari la club insa acesti nu au raspuns pozitiv pentru sustinerea fotbalului husean.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.